Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Toyota Century GZG50 5.0 V12 JDM-import (SENSOMMARPRIS!)

195 000 kr
Märke
Toyota
Modell
Century
Årsmodell
2000
Miltal
25 000 mil
Regnr
WAB25N
Karosseri
Sedan
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Automatisk
Drivhjul
2WD
Färg
Grå

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 6 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Airbag förare
Beskrivning och övrig information
Säljes till ett kraftigt sänkt sensommarpris. Unik möjlighet att köpa ett stycke japansk bilhistoria: En Toyota Century med 5.0l V12, modell som endast säljs i Japan. Detta fordon är en av de mest sällsynta lyxbilarna utanför Japan. Säkra medlemskap i en mycket exklusiv klubb. Endast en handfull av dessa har hittat till Europa. Importerad av oss 2021 och fick, efter en rigorös process, sitt godkännande för svenska vägar 2022. Bilen är nyligen besiktigad utan anmärkning. Century är Toyotas flaggskepp. En 5,3 meter lång lyxsedan, byggd med högsta precision, exempelvis 7 lager lack, mellanslipat och polerat säkerställer en nästan strukturlös finish. Bilen har Japans enda serietillverkade V12-motor, den silkeslena 1GZ-FE. Bilen är fullt utrustad med utrustning som elektriska baksäten med massage, uppvärmda säten, soft close dörrar, elektriska gardiner och mycket mer. Bilen var välservad under sin tid i Japan, där den ingick i en exklusiv flotta/limousineservice. Den har ingen skadehistorik (bekräftad av auktionshandlingar) och har åldrats hyfsat, trots ålder/körsträcka. Några mindre ej brådskande småfix finns och återspeglas i det låga priset. Vi kan bistå med hjälp att åtgärda dessa samt ge support för att anskaffa nya och beg reservdelar. VIDEO: https://vimeo.com/777408782?share=copy Finns för omgående leverans. Har du ordnad ekonomi kan ev. bilen säljas på förmånlig finansiering. Öppen för seriösa erbjudanden mot andra JDM-klassiker som Supra, Skyline, RX-7, Lexus LS eller Mitsubishi Evo… eller annat genomtänkt förslag. Bilen kommer med ett exportcertifikat från Japan som du behöver för att registrera bilen i ditt land. We speak fluent English as well, export available.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    TOYOTA
    Fordonsår
    2000
    I trafik
    2023-07-14
    Färg
    Grå
    Motorstorlek
    4 990 cc
  • Importfordon
    Importerad
    Antal säten
    4
    Totalvikt
    2 275 kg
    Längd
    5,27 m
    Bredd
    1,89 m
    Höjd
    1,48 m

  • Drivmedel
    Bensin
    Motoreffekt
    209 kW/284 hk
Org.nr 556723-5873

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS