Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Hyundai IONIQ 5 ADVANCE| F.D DEMO | MOMS

599 800 kr 479 840 kr ex.moms
Märke
Hyundai
Modell
IONIQ 5
Årsmodell
2023
Miltal
550 mil
Regnr
DCC13F
Karosseri
SUV
Drivmedel
El
Växellåda
Automatisk
Drivhjul
4WD
Färg
Grön

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 7 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • inspirerat av 80-talets retrostil
  • kan du känna dig trygg bakom ratten
Beskrivning och övrig information
Upptäck framtidens körning med Hyundai Ioniq 5 en elektrisk SUV som förenar banbrytande teknologi med tidlös design. Med sitt djärva utseende, och toppmodern teknik sätter Ioniq 5 en ny standard för vad en elbil kan vara. Här får du en bil som inte bara tar dig dit du vill, utan också gör varje resa till en upplevelse. Ioniq 5 erbjuder en imponerande räckvidd på upp till 507 km på en enda laddning, vilket ger dig friheten att utforska utan att kompromissa. Och när det är dags att ladda, är det gjort på nolltid tack vare 800V ultrasnabb laddning som ger dig 80 % batteri på bara 18 minuter. Insidan av Ioniq 5 är lika imponerande som utsidan. Här möts du av en rymlig och flexibel interiör med toppmodern komfort och teknik. Med justerbara säten, ett stort panorama-tak och smarta förvaringslösningar är varje detalj designad för att göra din resa så bekväm och avslappnad som möjligt. Den digitala instrumentpanelen och den intuitiva infotainmentskärmen håller dig uppkopplad och i kontroll, oavsett vart vägen tar dig. Men Hyundai Ioniq 5 handlar inte bara om stil och komfort den sätter också säkerheten först. Med avancerade förarassistanssystem och högsta säkerhetsbetyg, oavsett om du pendlar i staden eller tar en längre tur på landsvägarna. Byt till en mer hållbar framtid utan att kompromissa med prestanda, stil eller komfort. Hyundai Ioniq 5 är mer än en bil det är en livsstil. Är du redo att ta steget in i framtiden? Hyundai Ioniq 5 Advanced är en eldriven mellanstor SUV med fyrhjulsdrift som ger dig trygghet och kontroll på alla typer av vägar. Det kraftfulla 77.4 kWh batteriet i kombination med fyrhjulsdriften ger imponerande prestanda, perfekt för både stadskörning och längre äventyr. Med nollbränsleförbrukning och en skatt på endast 360 kr per år är detta både ett effektivt och ekonomiskt val. Interiören är rymlig och genomtänkt med plats för fem passagerare, vilket gör den idealisk för både familjer och de som värdesätter komfort. Den generösa bagagevolymen på 527 liter ger gott om plats för all din packning, vare sig det handlar om dagliga ärenden eller weekendresor. Den avancerade utrustningen inkluderar parkeringssensorer bak som gör parkering smidig och enkel, särskilt i trånga utrymmen. Dessutom har bilen automatisk växellåda som ger en mjuk och sömlös körupplevelse, vilket ytterligare bidrar till körglädjen. Den eleganta gröna exteriören kombinerat med den modernaste tekniken gör denna Hyundai Ioniq 5 till ett blickfång på vägarna.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    HYUNDAI
    Fordonsår
    2023
    I trafik
    2024-03-18
    Miljöklass
    EL
    Utsläppsklass
    EL
    Färg
    Grön
  • Topphastighet
    185 km/h
    Importfordon
    Svensksåld
    Antal säten
    5
    Totalvikt
    2 560 kg
    Längd
    4,64 m
    Bredd
    1,89 m
    Höjd
    1,6 m

  • Drivmedel
    El
    Räckvidd (WLTP)
    481 km
    Förbrukning
    179 Wh/km
Auktoriserad återförsäljare av Hyundai.
Org.nr 556185-7136

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS