Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

BMW X4 xDrive20d

269 900 kr
Märke
BMW
Modell
X4
Årsmodell
2017
Miltal
12 865 mil
Regnr
RCH249
Karosseri
SUV
Drivmedel
Diesel
Växellåda
Automatisk
Drivhjul
4WD
Färg
Silver

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 21 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • se bilder på eventuella skador
Beskrivning och övrig information
För din trygghet är denna bil noggrant kontrollerad och du får CARFAX-rapporten gratis på vår hemsida. Där kan du även läsa om bilens garanti, få offert på finansiering samt räkna ut vad bilen kostar med skatt och försäkring. Du kan också värdera din nuvarande bil och få svar direkt. Klicka på länken eller kopiera och klistra in den i din webbläsare: bilbolaget.nu/bilar-i-lager/?regno=RCH249 BMW X4 xDrive20d kombinerar kraftfull prestanda med praktisk användbarhet. Den effektiva 2, 0-liters dieselmotorn på 190 hk tillsammans med en smidig 8-stegad automatlåda ger en följsam och bekväm körupplevelse, oavsett om du kör i stadstrafik eller på motorväg. Fyrhjulsdriften xDrive säkerställer optimalt grepp och stabilitet, särskilt i utmanande väderförhållanden. Med M Sport-paketet får du en sportig och elegant SUV som sticker ut. Den silverfärgade karossen kompletteras av stilrena detaljer och en tuffare exteriör som ger bilen en modern och exklusiv känsla. Dessutom är det enkelt att parkera tack vare parkeringssensorer fram och bak som gör att du alltid har koll på omgivningen. För den aktiva familjen eller dig som behöver extra lastkapacitet erbjuder X4 ett rymligt bagageutrymme på 500 liter, och med den praktiska dragkroken kan du dra upp till 2400 kg perfekt för släpvagnen eller husvagnen. Bekväm och mångsidig för både vardag och äventyr. Interiören är lika imponerande som utsidan, med gott om utrymme för upp till fem personer. Långresor blir en fröjd med bilens genomtänkta komfort och funktioner som gör varje åktur avslappnad och njutbar.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    BMW
    Fordonsår
    2017
    I trafik
    2017-07-20
    Utsläppsklass
    EURO 6
    Färg
    Silver
    Motorstorlek
    1 995 cc
  • Topphastighet
    212 km/h
    Importfordon
    Svensksåld
    Antal säten
    5
    Totalvikt
    2 335 kg
    Längd
    4,67 m
    Bredd
    1,88 m
    Höjd
    1,62 m

  • Drivmedel
    Diesel
    Motoreffekt
    140 kW/190 hk
    Koldioxidutsläpp (NEDC)
    136 g/km CO2
    Förbrukning
    5,2 l/100 km
Auktoriserad återförsäljare av Dacia, Renault och Volvo.
MRF logotyp

MRF-ansluten

Org.nr 556465-0488

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS