Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Volvo 964 E 2,5 Automat 170 Hk (BUD TAGES)

275 000 kr
Märke
Volvo
Modell
964
Årsmodell
1995
Miltal
10 084 mil
Regnr
KJS432
Karosseri
Sedan
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Automatisk
Drivhjul
2WD
Färg
Lbrun

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 29 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • likaså med krom-
  • handböcker
  • servicehäften
  • kvitton
  • försäkringsbrev
  • biltester
  • broschyrmaterial
Beskrivning och övrig information
Skick tekniskt: Startar lätt och går lugnt och fint i motor och drivlina. Styrning, bromsar och alla funktioner förefaller fungera väl. Provkörning i lugnare tempo upplevdes stabilt och problemfritt, fanns ett litet "genomslagsljud" i bak (bussning?). Ej kontrollerad på lyft men ser fin ut och har fått beröm vid besiktningarna. Skick interiör: Inredningen (Beige/grön jacquardplysch (6257) är i fint originalskick. Det har suttit en överdragsklädsel över framstolar sedan bilen var ny, försiktigt borttagen vid förarstol, för en bild. I baksätet har i stort sett ingen suttit. Dörrsidor, mattor och innertak i mycket fint skick men det finns rynkor i några dörrar upptill mot ruta. Gummilisten vid insteget till förardörr är skadat. Volvo original skyddsmattor, Volvo original radio/ kassettbandspelare(CR-603 med Radio pass) . Alla mätare och funktioner fungerar väl. Fungerande larm. Skick exteriör: Originallackering (Platinabeigie metallic 411) i fint skick, glas- och plastdetaljerna. Det finns små skrap, någon bula och dörrupplag. Skydden vid vindruta ner mot huv saknas på båda sidor. Fina fälgar och kapslar med bra dubbfria vinterdäck (Continental), medföljer också bra sommardäck (Good Year). Motor- och bagageutrymmen även det i välvårdat originalskick. Skick helhet: Kombinationen äldre aktsam ägare och tillverkarens funktionalitet och kvalitet, visar att devisen; Volvos värde varar, håller vad den lovar. När den här premiumvagnen, nu rusar mot 30 års kalaset - kvalar den in i entusiast- och samlarbilskategorin. Det här är en fin och värdig klassiker.Den här bilen köptes av ägarens son i mars 1995 för att sex månader senare skrivas över på fadern, som de facto brukade den sedan den var ny. Den har vårdats och skötts enigt Volvos instruktioner och alltid varit varmgaragerad. Vilket var självklart för den här ägargenerationen. Medföljer en pärm med köpehandlingar, etc. Senaste servicen i september 2022 (32 mil sedan). Den senaste servicen med kamremsbyte i september 2015 (drygt 730 mil sedan).
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    VOLVO
    Modell
    960
    Fordonsår
    1995
    I trafik
    1995-03-09
    Miljöklass
    MK2
    Färg
    Ljusbrun
  • Importfordon
    Svensksåld
    Antal säten
    5
    Totalvikt
    1 960 kg
    Längd
    4,9 m
    Bredd
    1,75 m

  • Drivmedel
    Bensin
    Motoreffekt
    125 kW/170 hk
Auktoriserad återförsäljare av Fiat och Mitsubishi.
Org.nr 556283-1395

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS