Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Volvo 740 Turbo 2,3 165 Hk/265 Nm 4 Vxl Overdrive (BUD TAGES)

295 000 kr
Märke
Volvo
Modell
740
Årsmodell
1990
Miltal
20 205 mil
Regnr
OFE929
Karosseri
Sedan
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Manuell
Drivhjul
2WD
Färg
RÖD

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 37 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Abs
  • Aircondition
  • Drag
  • Skinn
  • Taklucka
Beskrivning och övrig information
En absolut svensk klassiker, Volvo 740 Turbo från 1990 i lika klassisk röd. Otroligt nog i ett originalskick! Självklart svensksåld och med 10 ägare genom åren. Mätarställning läser 202030km och bilen kommer i ett gott bruksskick. Mätarställning kan garanteras via carfax och besiktningsprotokoll. Svensk klassiker Volvo 740 Turbo Mätarställning 202030km Välutrustad med bla. skinninredning & A/C Utrustad med överladdad 2.3-liters fyra på ca. 165hk/265nm kopplad till fyrväxlad manuell låda med overdrive. Utrustning och Tillval Välutrustad med bland annat ABS, A/C, taklucka, dragkrok och skinninredning. Skick Bilen är i ett bra bruksskick. Några eftermarknads-modifieringar har ej utförts, vilket inte är allt för vanligt på denna modell. Det finns självklart bruksslitage relaterad till ålder och miltal. Bland annat små bucklor på baklucka samt någon mindre på huv och tak. Repor och dörruppslag finns men i en omfattning som är normal. Höger sparklåda är utbytt samt att bakre delen av vänstra sparklådan har repararerats. Reparationerna ser bra ut. Bilen kan ej beskrivas som rostfri men skicket är överlag bra. Vänster framskärm samt höger framdörr har något skillnad i nyanser. Rutor är i bra skick. På de klassiska turbofälgarna finner vi några små repor men i övrigt i mycket bra bruksskick. Nya sommardäck är monterade på fälgarna. Interiört i bilen i ett gott bruksskick med tanke på sin ålder och miltal. Märken och liknande från in- och urklivningar i normal mängd. Innertaket behöver bytas ut. I instrumentpanelen finns en torrspricka. Sätesvärme fungerar ej på förarstolen. Fönsterhiss fungerar från förarplats. Motor beskrivs vara i bra skick. Enligt tidigare ägare ska det vara Volvos Turbo+ system installerat från fabrik. I övrigt helt original motor. Drivlina beskrivs fungera bra. Bromsar likaså. Servicehistorik Senaste besiktning utfördes 2022-10-11. Sammanfattning En absolut klassiker! Röd Volvo 740 Turbo i bra bruksskick.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    VOLVO
    Modell
    740
    Fordonsår
    1990
    I trafik
    1989-11-06
    Färg
    Röd
  • Importfordon
    Svensksåld
    Antal säten
    5
    Totalvikt
    1 840 kg
    Längd
    4,95 m
    Bredd
    1,75 m

  • Drivmedel
    Bensin
    Motoreffekt
    121 kW/165 hk
Auktoriserad återförsäljare av Fiat och Mitsubishi.
Org.nr 556283-1395

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS