Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Hyundai IONIQ 5

449 800 kr 359 840 kr ex.moms
Märke
Hyundai
Modell
IONIQ 5
Årsmodell
2023
Miltal
2 592 mil
Regnr
WAD79Z
Karosseri
SUV
Drivmedel
El
Växellåda
Automatisk
Drivhjul
2WD
Färg
Grön

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 4 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • se bilder på eventuella skador
Beskrivning och övrig information
För din trygghet är denna bil noggrant kontrollerad och du får CARFAX-rapporten gratis på vår hemsida. Där kan du även läsa om bilens garanti, få offert på finansiering samt räkna ut vad bilen kostar med skatt och försäkring. Du kan också värdera din nuvarande bil och få svar direkt. Klicka på länken eller kopiera och klistra in den i din webbläsare: bilbolaget.nu/bilar-i-lager/?regno=WAD79Z Hyundai Ioniq 5 Essential 77.4 kWh är en imponerande elbil som levererar en kraftfull och smidig körupplevelse med sin bakhjulsdrift och automatväxellåda. Elmotorn ger både snabb acceleration och en tyst, behaglig körning perfekt för såväl stads- som landsvägskörning. Med en räckvidd som täcker de flesta behov får du friheten att köra långt utan att behöva oroa dig för att ladda ofta. Denna SUV erbjuder generöst med utrymme för hela familjen och extra bagage. Med 527 liters bagageutrymme får du enkelt plats med både vardagsärenden och semesterpackning. Tack vare de smidiga parkeringssensorerna fram och bak blir parkeringen en enkel match, oavsett miljö. Inuti bilen hittar du en modern och rymlig interiör med plats för upp till fem passagerare. Essential-utrustningen ger dig en rad praktiska funktioner som underlättar vardagen, samtidigt som designen är både stilren och funktionell. Den gröna färgen sticker ut och ger bilen en unik karaktär på vägarna. Med en låg årsskatt på endast 360 kr är Hyundai Ioniq 5 ekonomiskt fördelaktig i längden.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    HYUNDAI
    Fordonsår
    2022
    I trafik
    2022-12-29
    Miljöklass
    EL
    Utsläppsklass
    EL
    Färg
    Grön
  • Topphastighet
    185 km/h
    Importfordon
    Svensksåld
    Antal säten
    5
    Totalvikt
    2 450 kg
    Längd
    4,64 m
    Bredd
    1,89 m
    Höjd
    1,6 m

  • Drivmedel
    El
    Räckvidd (WLTP)
    507 km
    Förbrukning
    170 Wh/km
Auktoriserad återförsäljare av Volvo.
Org.nr 556227-9793

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS