Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Opel Kadett 1200 S COUPÉ 1.2 PATINERAD NORRLANDSBIL

59 900 kr
Märke
Opel
Modell
Kadett
Årsmodell
1979
Miltal
13 331 mil
Regnr
DWJ184
Karosseri
Sportkupé
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Manuell
Drivhjul
2WD
Färg
Blå

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 19 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • 12V-UTTAG
  • Dragkrok
  • Läslampa
  • Svensksåld
Beskrivning och övrig information
Denna bil kan köpas på distans och transporteras inom hela Sverige. Kontakta oss på mejl eller telefon för prisuppgift. För bästa möjliga service kontakta oss gärna innan besök. This car is available for export. RÄNTEKAMPANJ! NU HAR DU MÖJLIGHET ATT FINANSIERA DENNA BIL TILL LÅGA 3,95 % RÄNTA. (gäller endast privatpersoner). Tillfälle för Opel entusiast! En av få kvarvarande Kadett Coupe. 1,2 liters motor och 4 växlad manuell. Berlinetta utförande med lite mer påkostad klädsel, aluminiumfälgar mm. Dessutom dragkrok och motorvärmre Genomgångna bromsar och bra batteri! Går mycket bra! Bara att vrida om nyckeln och köra. Skattebefriad. Historia: Togs ut i Norra Sverige och har använts på saltfria vägar. Därför har den inte blivit tagen av rosten, så som de flesta andra i denna ålder. Lacken är solblekt och och sliten. Alla lister och emblem finns kvar. Mycket fin under huven. Inuti har tygklädseln blivit skrynklig, annars är den ok inuti. Vi hjälper till med förmånlig avbetalning till låg månadskostnad. Vi byter in ditt nuvarande fordon oavsett mil eller ålder! Ring eller mejla oss för att få ditt inbyte värderat.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    OPEL
    Modell
    Kadett
    Fordonsår
    1979
    I trafik
    1979-07-09
    Färg
    Blå
  • Importfordon
    Svensksåld
    Antal säten
    5
    Totalvikt
    1 240 kg
    Längd
    4,4 m
    Bredd
    1,59 m

  • Drivmedel
    Bensin
    Motoreffekt
    43 kW/58 hk
Org.nr 556699-2755

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS