Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Cadillac Serie 62 Convertible

795 000 kr
Märke
Cadillac
Modell
Serie 62
Årsmodell
1959
Miltal
Uppgift saknas
Regnr
ZLR261
Karosseri
Cab
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Automatisk
Drivhjul
2WD
Färg
Svart

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 5 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Beskrivning och övrig information
Cadillac Series 62 Convertible från 1959 är en verklig pärla inom amerikansk bilindustri, känd för sina ikoniska bakvingar och bakljus sin lyxiga design. Denna klassiska bil är ett enastående exempel på den elegans och innovation som präglade 1950-talets bilproduktion. Med sina distinkta bakvingar, som blivit en symbol för Cadillac och 50-talets bilstil, erbjuder en oslagbar visuell charm. Den konvertibla taket ger en fantastisk frihetskänsla och gör att du kan njuta av både soliga dagar och stjärnklara kvällar. Interiören är en hyllning till lyx och komfort, med vackra lädersäten. Det rymliga kupéutrymmet är både elegant och funktionellt, med en design som reflekterar den tidens finaste hantverk och stil. Under huven hittar du en kraftfull 390-cubic-inch V8-motor som levererar en smidig och imponerande körupplevelse, vilket gör varje resa till ett nöje. Mer än bara en bil – det är en ikon, en tidskapsel och en symbol för en gyllene era inom bilindustrin. Bilen har fått en rad nya delar sen den kom till Sverige 2018 från USA - Nyrenoverad Motor - Nyrenoverad Växellåda - Ny Golvmatta - Nytt Elsystem - Ny Sufflet Bilen säljs nybesiktad. Ring eller maila för att boka en visning av denna bil. Varmt välkomna in till oss på Kaiser Classic.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    CADILLAC
    Fordonsår
    1959
    I trafik
    Uppgift saknas
    Färg
    Svart
    Motorstorlek
    6 384 cc
  • Importfordon
    Importerad
    Antal säten
    6
    Totalvikt
    2 820 kg
    Längd
    5,75 m
    Bredd
    2,06 m

  • Drivmedel
    Bensin
    Motoreffekt
    241 kW/328 hk
Org.nr 556256-0184

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS