Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Ferrari 412A Automat i fantastiskt skick!

949 000 kr
Märke
Ferrari
Modell
412A
Årsmodell
1987
Miltal
6 067 mil
Regnr
PNJ768
Karosseri
Sportkupé
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Automatisk
Drivhjul
2WD
Färg
Svart

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 27 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • tillverkad mellan 1985 och 1989
  • luftfilter
Beskrivning och övrig information
Ferrari 412 är en tidlös klassiker som kombinerar elegans med kraft. Den här modellen, representerar den perfekta balansen mellan lyx och prestanda. Med en 4.9-liters V12-motor som levererar 340 hästkrafter är varje färd en upplevelse utöver det vanliga. Dess rena linjer och sofistikerade design fångar den unika Ferrari-andan, samtidigt som interiören erbjuder en hög nivå av komfort och exklusivitet. Detta exemplar importerades till Sverige i 1999-12-13 och har endast haft 2 brukar i Sverige under den tiden. Nuvarande ägare har sett över bilen ordentligt och utfört en mängd åtgärder för att få bilen till sitt nuvarande skick. Mekaniskt: Motorn lyftes ur och man skickade iväg topparna på planing samt inslipning av ventiler. Ventiljustering samt bytt oljefilter, bränslefilter tändstift nya tändkablar. Oljan är bytt i bakaxel, växellåda och hydraulik till bakfjädringen. Demonterat bröstkåpa och bytt kamkedjan samt alla packningar till vattenpumpen. Olje/ vattenpumpskdeja och spännare är bytta. Inredning: Demonterat inredning och renoverat/ färgat om all beige inredningsdetaljer. Hela bagageutrymmet är omklätt och renoverat. Bytt alla högtalare i bilen. Renoverat/reparerat tändningslås Lackat om hela bilen förutom fronten. Om du söker en bil som förenar enastående italiensk hantverkstradition med modern prestanda och tidlös stil, är Ferrari 412 redo att bli en del av din exklusiva bilsamling.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    FERRARI
    Fordonsår
    1987
    I trafik
    2000-01-15
    Färg
    Svart
  • Importfordon
    Importerad
    Antal säten
    3
    Totalvikt
    2 300 kg
    Längd
    4,85 m
    Bredd
    1,79 m

  • Drivmedel
    Bensin
    Motoreffekt
    251 kW/341 hk
Org.nr 556256-0184

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS