Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Redaktionen tipsar

Volvos Super Bowl-kupp: Lottar ut bilar för 10 milj kr

Här är Volvos reklamkupp inför Super Bowl.
I stället för dyr tv-reklam lottar Volvo ut bilar värda 10 miljoner kronor.
Enda haken: En ”Safety” måste inträffa under finalen.

Volvo kallar det Safety Sunday och säger att det är för att fira att deras säkerhetsinnovationer räddat en miljon liv. Men det är nog lika mycket ett sätt att få uppmärksamhet inför och under Super Bowl. Och eftersom vi skrivit den här artikeln och du läser den verkar det ha fungerat…

Volvo delar ut gratis lotter till alla som bygger en Volvo inför Super Bowl och sedan registrerar koden på sajten VolvoSafetySunday.com. Vinnarna kan välja vilken Volvobil de vill av 2020 års modell. Totalt lottas bilar för en miljon dollar, 10 miljoner kronor ut.

Super Bowl går av stapeln den 2 februari och för att lotteriet ska utfalla måste en Safety inträffa under matchen. En Safety är en ganska sällsynt sak i amerikansk fotboll och uppstår bland annat när bollhållaren tacklas ut från banan i sin egen slutzon. Om ingen Safety inträffar brinner bilarna inne.

Dessvärre får endast den som är bosatt i USA delta i lotteriet, så vi svenskar är chanslösa på bilarna. Minst 12 bilar kommer att lottas ut, om vinnarna väljer billiga bilar kan det bli fler.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com
ANNONS