Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Chevrolet Impala SS 5.7 V8 383` Stroker

275 000 kr
Märke
Chevrolet
Modell
Impala
Årsmodell
1995
Miltal
12 500 mil
Regnr
XNE747
Karosseri
Sedan
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Automatisk
Drivhjul
2WD
Färg
Svart

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 19 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Finans/Transport/Export
  • Street Week Sleeper
  • 4L60 låda med lockup
  • Iskall AC
  • Lt1 383 Stroker
Beskrivning och övrig information
Chevrolet Impala SS 1995 årsmodell, äkta Super Sport med " Sticker price tag" från handlaren i USA kvar, uppskrämd LT Stroker 383 med bra spec som gått på Street Week och är en riktig "sleeper", byggd utav Bob Shirley i Californien 383 NRP LT1 med MC Kenzies toppar, Forged Diamond kolvar och vev från Callies 3.750, Mezire elvattenpump, 4L60 fullpreppad låda med Vigilante turbin med 4000 Rpm stall och race kardan, 10 bultad bakaxel med locker och utväxling 4.56-1 med lockup för körning i högre hastigheter, justerad bakaxelplacering med race bärarmar, MSD tändsystem med tvåsteps modul för race läge och lugnare körning, Optispark ombyggd med ventilation, sitter även line-lock monterat, Centerline fälgar med Mickey Tompson 275 or bak, ett mycket påkostat bygge i bra skick med låga mil och fin dokumentation, kall AC, solid svart lack med grå skinninredning med SS-loggan, sista årsmodellen med de digitala mätarna och ratt automat!, en eftertraktad samlarbil för många idag (speciellt i USA) och intresset kommer förmodligen att öka ännu mer då denna modellen syns i den nya "Jönsson Ligan" filmen! Ev byte kan tas på äldre jänkare, Vi ser gärna att man bokar tid för visning på denna bil för bästa service, vi ordnar finans och ev transport/export om så önskas, Bohls Bilar AB Säljer Byter Köper och Förmedlar klassiker och USA-bilar i Nybro sedan 2004, Välkomna önskar Joakim och Marcus!
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    CHEVROLET
    Modell
    Impala
    Fordonsår
    1995
    I trafik
    2012-05-24
    Färg
    Blå
    Motorstorlek
    5 733 cc
  • Importfordon
    Importerad
    Antal säten
    5
    Totalvikt
    2 358 kg
    Längd
    5,44 m
    Bredd
    1,97 m

  • Drivmedel
    Bensin
    Motoreffekt
    194 kW/264 hk

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS