Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

LMC CARAVAN Fiat 2.3 Multijet Automat,Väldigt fin!

639 000 kr
Märke
LMC CARAVAN
Planlösning
Övrigt
Årsmodell
2017
Drivmedel
Diesel
Regnr
RBG235
Totalvikt
2 100 kg
Längd
12 m
Antal bäddar
4
Växellåda
Automatisk
Färg
Vit

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 15 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Euro 6
  • Fartbegränsare
  • Multifunktionsratt
  • Sidoairbags
  • Svensksåld
  • USB-uttag
Beskrivning och övrig information
Nu har vi fått in en fin Lmc Caracas Fiat 2.3 Multijet! Automat Diesel Två nycklar Enbart 3200mil! Första gången i trafik 2017-06-02 Allrounddäck med plåtfälgar Textilklädsel Instruktionsbok Servicebok Bak kamera Utrustning: Bord och sittplatser, ugn och spis med tre gasolbrännare Kylskåp med frys och köksdel i främre delen av fordonet Två enkelsängar i mitten Två Tv som följer med Toalett med dusch i den bakre delen Överlag en mycket fin samt trevlig Husbil! VI TAR ALLA SORTS INBYTEN! Vi ordnar även med hemleverans i hela Sverige, Kontakta gärna en av våra säljare för ett informations fyllt samtal samt en offert! Vi tar givetvis din Bil/Husbil, Husvagn i inbyte för att underlätta affären för dig. Vi erbjuder gratis CarFax rapporter i alla våra annonser för att du som kund ska känna dig trygg med ditt bilköp. För bästa möjliga service rekommenderar vi att ni ringer oss i förväg om visning av fordon önskas. VISNING AV FORDON KAN SKE UNDER KVÄLLSTID SAMT HELGER VID ÖVERENSKOMMELSE! Förmånlig finansiering via SVEAFINANS SAMT MY MONEY Vid intresse ring 0533-14611 Varmt välkomna in till oss på Säfflebilar AB, Ni hittar oss på Stamvägen 2 i Säffle!
Org.nr 556886-1461

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS