Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Ford Transit 2.0 78HK 160 Husbil Besiktad Markis

49 900 kr
Märke
Ford
Årsmodell
1981
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Manuell
Regnr
KNY788
Miltal
37 100 mil
Drivhjul
2WD
Lastutrymme, Bredd
0 m
Lastutrymme, Höjd
0 m
Lastutrymme, Djup
0 m

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 35 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Svensksåld
Beskrivning och övrig information
Nyinkommet en Besiktad Ford Transit 160 husbil som trotts sin ålder har många fler äventyr och minnen att uppleva tillsammans med dig, Bilen går bra i motor och växellåda och har provkörts av oss, (Ej funktions Testad på verkstad) Husbilen är godkänd för 4 passagerare samt 1 Förare. En stor 110x200 säng finns på loftet och dubbelsäng med plats för 2 vuxna samt ett barn går att bädda i bak på husbilen när man fäller ner matbordet Vattentank finns i husbilen men är ej använd på senaste men går säkert att använda efter lite spolning. Badrum och kök i stå höjd finns, Gasol test och fukt mätning är ej kontrollerat, Husbilen har en tankvolym på 68 liter och dom starka 78 hästkrafterna tar sig framåt utan problem i 80 km/t husbilen drar ca 1,1 liter milen enligt tidigare ägare och husbilen är skattebefriad och är billig i försäkring Färgen är inte i utställnings skick men duger bra till att åka och campa med familjen Bilen är Besiktad och nästa besiktning är 2026-06-30 Finns endast en uppsättning däck och bilen är dubbel axlad i bak, Man får dra av ca 5000mil på mätarställningen då mätarhuset är bytt av tidigare. Finns ingen service bok men oljan ser bra ut, Slå till på din husbils dröm redan i dag som finns leveransklar på våran anläggning i Uppsala, Finansiera hela beloppet nu och få en Månadskostnad från 684kr per månad, (OBS), (Säljes som äldre fritidsobjekt utan garantier som en GDS-bil utan garantier). Säljes till fast pris vänligen respektera detta, Välkommen in till oss på BG Motor Uppsala.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    FORD
    Modell
    Transit
    Fordonsår
    1981
    I trafik
    1981-06-10
    Färg
    Flerfärgad
  • Motoreffekt
    78 hk
    Antal säten
    5
  • Skattevikt
    3 100 kg
    Längd
    5,95 m
    Bredd
    2,24 m
Org.nr 559176-7446

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS