Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Kabe Imperial 560 XL FK KS (Förtält+AC+Markis+ALDE+Läder+Ugn)

399 000 kr
Märke
Kabe
Fordonstyp
Husvagn, 1-axl
Årsmodell
2017
Första gång i trafik
2019-07
Regnr
ERN65P
Totalvikt
1 900 kg
Längd
8 m
Antal bäddar
4
Färg
Vit/Röd

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 7 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Svensksåld
Beskrivning och övrig information
Letar du efter den perfekta husvagnen som kombinerar lyx, komfort och högkvalitativ utrustning? Kabe Imperial 560 XL FK KS är skapad för dig som inte vill kompromissa på resan. Denna topputrustade husvagn är det ultimata valet för dig som vill resa med stil, oavsett om du planerar en weekendresa eller en längre semester. Specifikationer: Modell: Kabe Imperial 560 XL FK KS Bäddar: Bekväma bäddar för en god natts sömn på varje resa Utrustning: Förtält: Förläng din boendeyta och skapa ett mysigt uterum, oavsett väder AC: Njut av en sval och behaglig inomhusmiljö även på de varmaste dagarna Markis: Skydd mot både sol och regn, med en extra utomhusmiljö för avkoppling ALDE Värmesystem: Vattenburen värme för jämn och skön inomhustemperatur året runt Läderklädsel: Lyxig och slitstark inredning för extra komfort och stil Ugn: Perfekt för matlagning och bakning, oavsett om du är på camping eller stannar på ett långvarigt ställe Varför välja Kabe Imperial 560 XL FK KS? Kabe Imperial 560 XL FK KS är mer än bara en husvagn – det är en rullande svit som ger dig allt du behöver för att göra varje resa till en bekväm och lyxig upplevelse. Med ett effektivt AC-system och ALDE-värme garanteras komfort i alla väderförhållanden. Den exklusiva läderklädseln skapar en elegant och stilren atmosfär som gör husvagnen lika vacker som den är funktionell. Utrustad med både markis och förtält får du flexibla lösningar för att njuta av utemiljön oavsett väder. Oavsett om du vill laga en god middag eller baka något speciellt, ser ugnen till att matlagningen alltid blir en njutning. Med Kabe Imperial 560 XL FK KS får du allt detta och mer i ett premiumformat. Denna husvagn är idealisk för den som söker en lyxig och välutrustad husvagn för alla resor, och är i mycket gott skick. Missa inte chansen att ta del av det bästa inom husvagnsresande. Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 2934kr/månad EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    KABE
    Fordonsår
    2017
    I trafik
    2019-07-12
    Färg
    Okänd
  • Längd
    7,67 m
    Bredd
    2,5 m
    Höjd
    2,64 m
Org.nr 559219-6678

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS