Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Kabe Classic 560 GLE KS (Förtält+ALDE+Markis+Långbädd)

279 000 kr
Märke
Kabe
Fordonstyp
Husvagn, 1-axl
Årsmodell
2016
Första gång i trafik
2016-04
Regnr
NBX859
Totalvikt
1 700 kg
Längd
8 m
Antal bäddar
4
Färg
Vit/Röd

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 7 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Svensksåld
Beskrivning och övrig information
Drömmer du om en bekväm och lyxig semester på hjul? Då är denna Kabe Classic 560 GLE KS det perfekta valet för dig! Med sin moderna design och högkvalitativa utrustning erbjuder denna husvagn allt du behöver för att njuta av din fritid med stil och komfort. Specifikationer: Modell: Kabe Classic 560 GLE KS Bäddar: Långbäddar som ger dig en god natts sömn varje natt Utrustning: Förtält: Skapa ett extra uterum för sociala tillställningar eller lugna stunder i naturen ALDE Värmesystem: Njut av behaglig vattenburen värme och en trivsam inomhusmiljö, året runt Markis: Skydda dig från solen eller regnet och förläng din utomhusvistelse Långbädd: Extra bekväm sovplats för optimal vila och komfort Varför välja Kabe Classic 560 GLE KS? Kabe Classic 560 GLE KS är en husvagn som står för kvalitet, komfort och pålitlighet. Med sina långbäddar och det effektiva ALDE värmesystemet är den utformad för att göra varje övernattning så behaglig som möjligt, oavsett säsong. Det rymliga förtältet och den praktiska markisen ger dig möjlighet att njuta av utelivet, vare sig det är en solig sommardag eller en mild höstkväll. Den robusta konstruktionen och genomtänkta inredningen gör denna husvagn idealisk för både korta helgresor och längre semestrar. Kabe är känt för sin höga byggkvalitet och långa hållbarhet, och denna modell är inget undantag. Med dess klassiska design och moderna funktioner får du en husvagn som levererar både stil och substans. Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 1951kr/månad EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    KABE
    Fordonsår
    2016
    I trafik
    2016-04-20
    Färg
    Okänd
  • Längd
    7,81 m
    Bredd
    2,5 m
    Höjd
    2,64 m
Org.nr 559219-6678

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS