Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Adria Alpina 753UP (ALDE+Ugn+TV)

399 000 kr
Märke
Adria
Fordonstyp
Husvagn, 2-axl
Årsmodell
2018
Första gång i trafik
0001-01
Regnr
SRL377
Totalvikt
2 500 kg
Längd
10 m
Antal bäddar
6
Färg
Vit

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 8 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Formsydda mattor
  • Gasollarm
  • Alde
  • Cykelställ
  • Överbäddskåp
  • ugn
Beskrivning och övrig information
Adria Alpina 753 UP 2018 – Husvagnen för lyx och komfort på vägarna! Drömmer du om att resa med stil och komfort? Här har du chansen att äga en välbevarad Adria Alpina 753 UP från 2018! Denna husvagn är perfekt för dig som vill ha det lilla extra på dina äventyr. Nyckelfunktioner: Lyxig Interiör: Modern och rymlig design med exklusiva materialval. Bekväma sittplatser och en inbjudande atmosfär. Fullutrustat Kök: Spis, kyl och frys – allt du behöver för att laga dina favoritmåltider på resan. Stort Sovrum: Bekväma sängar med gott om förvaringsutrymme. Vakna upp utvilad varje morgon! Badrum med Dusch: Rymligt badrum med separat duschkabin, handfat och WC. Utmärkt Förvaring: Massor av förvaringsutrymmen både inne i husvagnen och i de externa facken. Avancerad Uppvärmning: Effektivt värmesystem från ALDE som håller dig varm och skön även på kalla dagar. Vi byter in er Husbil, Husvagn och/eller ATV. Vi hjälper er med finansieringsupplägg. Från 2934kr/månad EW Fritid marknadsledande inom fritid!
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    ADRIA
    Fordonsår
    2018
    I trafik
    2018-01-29
    Färg
    Okänd
  • Längd
    9,56 m
    Bredd
    2,46 m
    Höjd
    2,6 m
Org.nr 559219-6678

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS