Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Hobby 660 WFC PRESTIGE (ALDE+Solcellx2+Förtält+Påsmarkis+UGN)

279 000 kr
Märke
Hobby
Fordonstyp
Husvagn, 2-axl
Årsmodell
2017
Första gång i trafik
2017-09
Regnr
YLT622
Totalvikt
1 900 kg
Längd
8 m
Antal bäddar
4
Färg
vIT

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 8 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Solcell
  • ALDE - vattenburen centralvärme
  • Gasolugn
  • Dusch
Beskrivning och övrig information
Letar du efter en rymlig och bekväm husvagn som ger dig allt du behöver för både korta och långa äventyr? Hobby 660 WFC Prestige är perfekt för dig som söker en välutrustad husvagn med modern teknik och hög komfort. Den här vagnen har allt du behöver för en smidig och avslappnad campingupplevelse. Specifikationer och utrustning: -ALDE Vattenburen Värme Ger dig jämn och behaglig inomhustemperatur året runt, perfekt för alla säsonger. -Solcell Friheten att fricampa utan att behöva tänka på elanslutningar – oberoende strömförsörjning. -Förtält Skapa extra utrymme och njut av utomhuslivet med det rymliga förtältet. Varför välja Hobby 660 WFC Prestige? Med Hobby 660 WFC Prestige får du en husvagn som kombinerar stil och funktion. ALDE-systemet säkerställer att du alltid har rätt temperatur inne i vagnen, oavsett väder, medan solcellerna låter dig njuta av oberoende camping. Förtältet ger extra utrymme för sociala stunder eller förvaring. Den rymliga layouten och den genomtänkta designen gör denna husvagn till en favorit för både familjer och par. Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 1998kr/månad EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil).
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    HOBBY
    Fordonsår
    2017
    I trafik
    2017-09-27
    Färg
    Vit
  • Längd
    8,32 m
    Bredd
    2,5 m
    Höjd
    2,59 m
Org.nr 559219-6678

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS