Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Kabe TMI 810 LT (AC bodel+Solcell+ALDE+Aut180hk+Läder+Badrum bak)

1 099 000 kr
Märke
Kabe
Planlösning
Integrerad
Årsmodell
2015
Drivmedel
Diesel
Regnr
FLS616
Totalvikt
4 500 kg
Längd
8 m
Antal bäddar
4
Växellåda
Automatisk
Färg
Vit/Röd

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 15 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • AC
  • Airbag förare
  • Backkamera
  • Farthållare
  • Servostyrning
  • Sidoairbags
  • Svensksåld
Beskrivning och övrig information
Letar du efter en husbil som erbjuder både kraftfull prestanda och högsta komfort? Kabe TMI 810 LT är en premiumhusbil utrustad med alla funktioner du behöver för att resa i stil och njuta av varje ögonblick på vägen. Med elegant design, högkvalitativa material och genomtänkt planlösning är detta den ultimata husbilen för den kräsne resenären. Specifikationer: Modell: Kabe TMI 810 LT Motor: Automat med 180 hk och kamkedja – pålitlig prestanda och lång hållbarhet Utrustning: AC i bodelen: Ger svalka och komfort även under varma sommardagar Solceller: Förläng dina äventyr med egenproducerad energi – perfekt för längre resor utan elanslutning ALDE Värmesystem: Vattenburen värme för jämn och skön inomhustemperatur året runt Läderklädsel: Lyxig inredning med slitstarka material som ger en elegant atmosfär Långbäddar: Extra rymliga och bekväma långbäddar för bästa sovkomfort Badrum längst bak: Generöst badrum med dusch längst bak för extra utrymme och bekvämlighet Varför välja Kabe TMI 810 LT? Kabe TMI 810 LT erbjuder en perfekt kombination av komfort, funktion och pålitlighet. Med en kraftfull 180 hk motor utrustad med kamkedja får du en husbil som är både hållbar och effektiv att köra, oavsett terräng. Solcellerna ger dig frihet att utforska utan att vara beroende av elnät, och AC i bodelen gör att du alltid kan hålla en behaglig temperatur, oavsett klimat. ALDE värmesystemet håller dig varm och skön på vintern och de lyxiga långbäddarna garanterar en god natts sömn. Det rymliga badrummet längst bak i husbilen ger extra komfort, med utrymme att verkligen koppla av efter en dag på vägarna. Med sin läderklädsel och moderna interiör är denna husbil lika snygg som den är praktisk. Kabe TMI 810 LT är den perfekta lösningen för dig som vill ha en premium husbil för både korta och långa resor – oavsett årstid. Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 7981kr/månad EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    FIAT
    Fordonsår
    2015
    I trafik
    2015-06-30
    Färg
    Vit
  • Motorstorlek
    2 999 cc
    Motoreffekt
    177 hk
    Topphastighet
    155 km/h
    Antal säten
    4
  • Skattevikt
    4 500 kg
    Längd
    8,1 m
    Bredd
    2,32 m
    Höjd
    3,09 m
Org.nr 559219-6678

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS