Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Karmann Davis 640 (B-körkort+Långbädd+Solcell+Backkamera+TV)

579 000 kr
Märke
Karmann
Planlösning
Övrigt
Årsmodell
2016
Drivmedel
Diesel
Regnr
SPE817
Totalvikt
3 500 kg
Längd
6 m
Antal bäddar
4
Växellåda
Manuell
Färg
Silver

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 11 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • AC
  • Fartbegränsare
  • Sidoairbags
  • Svensksåld
  • USB-uttag
Beskrivning och övrig information
Drömmer du om friheten att resa när du vill, utan att behöva bekymra dig om stora husbilar eller specialkörkort? Karmann David 640 är den perfekta husbilen för dig som vill ha allt – komfort, teknik och körbarhet – i ett smidigt paket som kan köras med B-körkort! Specifikationer och utrustning: B-körkort: Körs med vanligt B-körkort – smidigt och enkelt! Långbädd: Rymliga och bekväma sängar för en god natts sömn under dina äventyr. Solcell: Upplev friheten med oberoende strömförsörjning, perfekt för fricamping. Backkamera: Enkel och säker parkering, oavsett vart resan tar dig. TV: Koppla av med dina favoritprogram var du än är. Varför välja Karmann David 640? Med Karmann David 640 får du en kompakt och välutrustad husbil som är enkel att köra och parkera. Den rymliga interiören med långbäddar och smarta förvaringslösningar ger dig all den komfort du behöver för både kortare och längre resor. Solcellerna ger dig frihet att stanna var du vill, och med en TV kan du njuta av underhållning på vägen. Backkameran gör manövreringen smidig och säker. Den här husbilen passar perfekt för både den erfarna resenären och för dig som just upptäcker husbilslivet! Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 3957kr/månad EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)
Org.nr 559219-6678

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS