Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Mercedes-Benz SL 320 CAB SVENSKS 10756 MIL FANTASTISKT FIN

189 900 kr
Märke
Mercedes-Benz
Modell
SL
Årsmodell
1997
Miltal
10 756 mil
Regnr
GWB845
Karosseri
Cab
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Automatisk
Drivhjul
2WD
Färg
Rödmet

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 27 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Elstol förare med minne
  • Klädsel (helskinn)
  • Svensksåld
Beskrivning och övrig information
Denna bil kan köpas på distans och transporteras inom hela Sverige. Kontakta oss på mejl eller telefon för prisuppgift. För bästa möjliga service kontakta oss gärna innan besök. This car is available for export. Fantastiskt fin SL 320 av serien R129. Detta är en svenskåld 97a av facelift varianten. Fullständig historik sedan ny och alltid skött enligt Mercedes rekommendationer. De få verkliga ägarna har haft bilen länge. Det låga miltalet är verifierat och kan garanteras. Dessutom märks det genom körkänslan och hur den ser ut på både in- och utsida! Ovanligt fin färgkombination med snygg rödmetallic lack och ljusbeige helläderinredning. Även tygcabben är beige. Utrustad med hardtop, original 8 hålsfälgar, ACC som kyler bra, farthållare, elinställbara stolar fram med minne på båda sidorna, ädelträpaneler, litet baksäte, värme i stolarna, ratt i trä och läder, vindskydd mm. Hela bilen är original med rätta fälgarna mm. Det enda som är uppgraderat är att det sitter en modern JVC stereo kopplad till original elanten. Samt blinkersglas fram. Denna bil i detta skick och miltal är ett riktigt fynd med förmodad värdestegring. Vi hjälper till med förmånlig avbetalning till låg månadskostnad. Vi byter in ditt nuvarande fordon oavsett mil eller ålder! Ring eller mejla oss för att få ditt inbyte värderat.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    MERCEDES-BENZ
    Modell
    SL
    Fordonsår
    1997
    I trafik
    1998-04-28
    Miljöklass
    MK2
    Färg
    Mörkröd
  • Importfordon
    Svensksåld
    Antal säten
    2
    Totalvikt
    2 170 kg
    Längd
    4,45 m
    Bredd
    1,82 m

  • Drivmedel
    Bensin
    Motoreffekt
    170 kW/231 hk
    Koldioxidutsläpp
    0 g/km CO2
Org.nr 556699-2755

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com