Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Ford Galaxie 500/XL Cab Connie-kit 289 FIN

259 000 kr
Märke
Ford
Modell
Galaxie
Årsmodell
1964
Miltal
12 345 mil
Regnr
OSZ14T
Karosseri
Cab
Drivmedel
Bensin
Växellåda
Automatisk
Drivhjul
2WD
Färg
Röd

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 8 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Beskrivning och övrig information
En fantastisk Ford Galaxie 500 XL Cabriolet från 1964 till salu hos mig på Frölings bil! Info: - En pålitlig och driftsäker Ford 289 v8 med Cruise -O- Matic vxl-låda, pigg och lättstartad. - 2ports förgasare som gör bilen otroligt bränsle effektiv - Brytarlös tändning och 12v system - Nyservad med olja/filter inför säsongen - Servosryrning - Äkta 500xl med delat baksäte, golvspak och separata stolar med konsol mm - Lackerad i den häftiga färgen ”Rangoon red” och är blank och fin, men skavanker finns givetvis. Mycket bra helhetsintryck men spår av användande finns. - Fina hjul med eker kapslar och nya White Walls däck förra året - Cabriolet cabbe convertible cab som är Elektriskt nedfällbar i bra skick (ny 2019) - Fint krom och lister med mera är i bra skick - Fender Skirts och det unika Continental kittet med förlängning och reservhjul - Dubbla antenner - Röd skinninredning i super bra skick! En härlig bil med rätt utrusning och rätta färgerna! Finansiering med och utan handpenning kan ordnas. Ring för mer info samt bokning av en personlig visning.
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    FORD
    Fordonsår
    1964
    I trafik
    2019-03-20
    Färg
    Röd
  • Importfordon
    Importerad
    Antal säten
    5
    Totalvikt
    2 300 kg
    Längd
    5,75 m
    Bredd
    2,04 m

  • Drivmedel
    Bensin
    Motoreffekt
    144 kW/196 hk
    Koldioxidutsläpp
    0 g/km CO2
Org.nr 559239-4786

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com