Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Husqvarna TE300i

69 900 kr
Årsmodell
2020
Miltal
Uppgift saknas
Drivmedel
-
Växellåda
Manuell
Fordonstyp
Cross/Enduro/Trial
Motorvolym
Uppgift saknas
Motortyp
-
Regnr
HEE18A

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 6 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • en maskin som kombinerar kraft
  • Specifikationer och Historik:
  • Årsmodell: 2020
  • Gångtimmar: 115 timmar totalt
  • både i tekniska partier och i högre farter.
  • Övrigt:
  • Örebro
  • 70227!
Beskrivning och övrig information
Husqvarna TE300I (2020) - Välskött och Klar för Nya Äventyr!, Nu har vi fått in en välvårdad Husqvarna TE300I från 2020, smidighet och pålitlighet i ett paket. Perfekt för dig som söker en enduromotorcykel som är redo för både träning och tävling., Kolvbyte: Utfört vid 95 timmar ? ger dig många bekymmersfria timmar framöver., Service på fjädringen: Full service utförd för 25 timmar sedan., Senaste service: Gjord för endast 5 gångtimmar sedan ? oljebyte, filterkontroll och allmän genomgång. Hojen är redo att köra direkt utan något extra underhåll., Fjädring: Standardfjädring inställd för en vikt på 75-85 kg, perfekt för de flesta förare. Fjädringen ger optimal balans och kontroll, Bränsleinsprutning (TPI): Husqvarnas avancerade TPI-system ger exakt bränslemängd, vilket ger jämn och kraftfull prestanda samt lägre bränsleförbrukning., Lättvikt och Smidig: Trots sin kraftfulla motor väger TE300I förvånansvärt lite, vilket gör den lättmanövrerad och rolig att köra i tekniskt utmanande terräng., Denna Husqvarna TE300I är ett utmärkt val för dig som vill ha en pålitlig och kraftfull enduromotorcykel som är redo för allt från skogsstigar till mer krävande tävlingsbanor. Hojen är välskött och har fått all den kärlek och omsorg den förtjänar ? det är bara att tanka och köra!, Om du är intresserad så ring gärna oss på 019-27-80-00 eller titta in på Aspholmsvägen 3, Passa på att förvärva denna fantastiska enduromaskin!
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    ÖVRIGA
    Fordonsår
    2019
    I trafik
    2020-12-29
    Färg
    Flerfärgad
  • Motorstorlek
    293 cc
    Motoreffekt
    15 hk
    Koldioxidutsläpp
    64 g/km CO2
    Bränsleförbrukning
    0 l/100 km
    Topphastighet
    100 km/h
Org.nr 556353-9096

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS