Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

N.Nilsson Bil

N.Nilsson Bil Grundades 2024 av Noah Nilsson. Men våran erfarenhet & expertis sträcker sig ända tillbaka till 2018. Vi har 6 års erfarenhet i branschen!
Noah har en gedigen erfarenhet inom fordonsbranschen. Han startade sin karriär som fordonstekniker på Mercedes-Benz i Alingsås där han senare började sälja nya & begagnade Mercedes-Benz personbilar & transportbilar. Noah har även varit testförare & är en stor bilentusiast.

Vi passar dig som värdesätter personlig & familjär service. Våran affärsidé är god kvalite, bra service & transparens i alla våra affärer. Vi vill det bästa för våra kunder. Inget lämnas till slumpen & vi är ytterst måna om att våra kunder ska vara nöjda. Vi föredrar Kvalitet före kvantitet!
Vår ambition är att vara den trygga & självklara partnern när det kommer till eran nästa bilaffär. Vårat mål är att bygga ett välkänt varumärke med gott rykte. Vi tar kundrelationer på största alvar. Hos oss är varje kund lika viktig

Vi finns 15 minuter utanför Alingsås på landsbygden där vi driver familjeföretaget på hemmagården.

Vi säljer, köper, byter & förmedlar.
Vi erbjuder förmånlig finansiering via My-Money med möjlighet till 0kr kontantinsats.
Vi samarbetar med AB Svensk Bilgaranti / Fragus Group AB där vi erbjuder omfattande garantier för att göra bil-livet tryggare!

Alla våra bilar har genomgått en noggrann kvalitetskontroll innan försäljning & är handplockade. Alla objekt levereras med varudeklaration & möjlighet till Garantier.
OBS! Vi har endast tidsbokade visningar i dagsläget. Vi nås på Telefon, SMS & Mail. Boka alltid en tid innan visning. 072-150 35 43 eller info@nnilssonbil.se

Vill du ha bilen förmedlad? Lämna intresseanmälan på våran hemsida så återkommer vi till dig: https://nnilssonbil.se

Varmt välkommen till N.Nilsson Bil en del av NBN invest AB

Org.nr:
559480-8007
Adress:
Långaredsvägen 82
441 91Alingsås

Kontakta oss

   Skicka en kopia till mig
GDPR badge Företaget som du kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer här.
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com
ANNONS