Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här
ANNONS

Kabe Royal 630 TDL FK KS (Box-Markis+Solcell+ALDE+Ugn+L-bädd)

429 000 kr
Märke
Kabe
Fordonstyp
Husvagn, 1-axl
Årsmodell
2017
Första gång i trafik
2019-06
Regnr
PRA23C
Totalvikt
2 000 kg
Längd
8 m
Antal bäddar
4
Färg
Vit/Röd

Försäkring

Hitta rätt bilförsäkring för dig

Fordonets historik - 6 händelser finns registrerade

CARFAX-rapporten hjälper dig att spara pengar genom ett säkrare köp. Den hjälper dig att upptäcka fusk med mätarställningen, besiktningshistorik, misstänkta importer, dolda fel och mycket annat.

Utrustning
  • Svensksåld
Beskrivning och övrig information
Letar du efter en husvagn som kombinerar lyx, funktionalitet och exceptionell komfort? Kabe Royal 630 TDL FK KS är den perfekta lösningen för dig som vill resa med stil och njuta av förstklassiga faciliteter oavsett vart äventyret tar dig. Specifikationer: Modell: Kabe Royal 630 TDL FK KS Utrustning: Box-markis: Smidigt skydd mot sol och regn, perfekt för att skapa ett extra utomhusrum Solcell: Förläng dina resor med egenproducerad energi – oberoende från elnätet ALDE Värmesystem: Vattenburen värme som garanterar en skön och jämn temperatur året om Ugn: För smidig matlagning – precis som hemma Långbäddar: Bekväma och rymliga sängar för optimal sovkomfort Frontkök: Modernt och rymligt kök i framdelen för maximal funktionalitet och arbetsyta Badrum längst bak: Rymligt badrum med dusch längst bak, vilket ger dig extra komfort och privat utrymme Varför välja Kabe Royal 630 TDL FK KS? Kabe Royal 630 TDL FK KS är en husvagn som erbjuder allt du behöver för att göra resandet både bekvämt och lyxigt. Solcellerna ger dig möjligheten att njuta av längre äventyr utan att vara beroende av elanslutning, vilket ger dig friheten att utforska avlägsna och natursköna platser. ALDE värmesystemet ser till att du håller dig varm och bekväm, oavsett väder och årstid. Den praktiska och stilrena frontkökslösningen gör matlagning till ett nöje, och ugnen ger extra möjligheter för att laga varierade måltider på resande fot. Med långbäddar som erbjuder fantastisk sovkomfort och ett stort badrum längst bak får du den perfekta balansen mellan lyx och funktionalitet. Box-markisen ger extra utrymme för att koppla av utomhus i skuggan eller skydd från regn, vilket förhöjer campingupplevelsen ytterligare. Denna husvagn är idealisk för både korta helgresor och långa semesteräventyr – allt förpackat i ett elegant och välutrustat paket. Vi hjälper er med en trygg helhetskalkyl där vi kan erbjuda ett finansieringsupplägg från 2994kr/månad EW Fritid marknadsledande inom fritid! Vi tar gärna emot inbyten. (husvagn, husbil och personbil)
Uppgifter från Transportstyrelsen
  • Märke
    KABE
    Fordonsår
    2017
    I trafik
    2019-06-04
    Färg
    Okänd
  • Längd
    8,47 m
    Bredd
    2,5 m
    Höjd
    2,64 m
Org.nr 559219-6678

Företaget har godkänt att de endast annonserar produkter och tjänster som är i enlighet med gällande lag.
Anmäl annons
ANNONS
Scrolla till toppen av sidan
Ring
Till Bytbil.com
ANNONS